cyprus

hej pa er alla bleka myggbitna svennar :)

just nu ar klockan 23.30 har och det ar 27 grader :) da kan ni ju tanka er hur det ar pa dagen ;) det ar bra att vara jag just nu :)

fast blev nyss grundlurad pa en restaurang och fick betala 100 kr for tre salladsblad och 65kr for ett glas med pressade apelsiner... blev skitsur och drog darifran, ingen dricks :)

nu ar tiden slut


puss

flyr utomlands

54 myggbett på benen och åska och regn hela dagen idag, kunde inte kännas skönare att åka än nu! :) lite mindre än fem timmar kvar nu! niiice!


jag tror det är någon som vill följa med mig.. han har svansat efter mig hela dagen,
han känner nog att det är något på g. åh vad jag kommer sakna honom!
har aldrig vart borta från honom så länge förut! :( <333

vet inte om jag kommer uppdatera bloggen nu på två veckor, men det kanske kommer ett litet inlägg om ni har tur ;)

annars hörs vi om två veckor då ni kommer få se massa bilder och annat smaskigt! ;)

pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss(14 pussar, en för varje dag , så ni klarar er!) / miranda

KÖRKORT

köööörkort , tjalalalalaaa , köörkort , tjalalalalala!

som sagt så klarade jag teorinförsta försöket i onsdags och igår, torsdag morgon hade jag uppkörning , som jag också klarade på första försöket! fyfaan vad bra jag är asså! :)

så gårdagen spenderades genom att köra runt i mammas bil hela dagen! ;D på kvällen bjöd pappa på middag på "mammas meze" och sen fortsatte jag köra :) hihihi är så sjukt lycklig! vilken jävla frihet asså! :D

jag klarade mina två mål! :) "att ha körkort innan sommarn" (- fick ju sommarlov idag!) och "att köra till gotland" (- som jag ska göra när vi åker till vårt sommarställe om 3 veckor typ)

pussilipuss / miranda

vägen till körkortet

som vissa av er kanske redan sett/hört så klarade jag ju då teoriprovet idag! (superstolt!) och för er som undrar så var det verkligen mycket svårare än proven på körskolan.. jag chansade verkligen på hälften av frågorna.. när jag lämnade in det för rättning så var jag nästan 100 på att jag inte hade klarat det, jag började själv planera i huvudet när jag skulle boka in en ny tid.. sen så står det "godkänd" och jag utbrast "VA?!" och folk tittade på mig , haha , men det gjorde inget , jag var stolt! och glad som en skrattmås!

snart är det uppkörningen då! när tänker jag fortfarande inte avslöja , men snart som fan är det! :) ge mig en lyckospark? ;)

puss / miranda

i wanna be a billionaire


<3

sommar, sol och slingor

ursäkta för jääävligt dålig uppdatering!.. låter klyshigt , men mitt internet har vart avstängt från och till i typ en vecka nu.. skitdrygt! så jag skyller på comhem faktiskt!

har hunnit slingat håret iaf , lite ljusare till sommarn , me like ;)


slängde ihop en liten före-efter bild lite snabbt , och eftersom det är håret ni ska titta på så tyckte jag jag kunde censurera facet lite ;)

någon som tycker något om det? fint/fult osv? :)

ska nog göra det ännu lite ljusare sen, men det får bli efter jag kommer hem från cypern, eftersom där kommer det ju också bli ljusare av all sol och så :) jag åker om en vecka! fattar ni?! ;D

puss / miranda

depp

trodde fan inte jag skulle bry mig såhär mycket.. den här dagen suger, rent ut sagt! är så jävla deppig, vill varken höra, se eller fira några jävla studenter idag! så är man granne med en studentmottagning liksom... ta inte illa upp några studenter! handlar bara om mig.. fyfan! har bara gråtit massa hela dagen idag och inte satt en fot utanför lägenheten! nu ska jag bara deppa och vänta på att den här pissdagen är över!

ciao

/ miranda

bokat!

:D:D:D:D:D:D:D:D
jag måste bara säga att jag har bokat teoriprov och uppkörning nu! :D faan va nice! men när jag ska göra dom tänker jag inte säga till någon ;D hihi, ni får helt enkelt vänta tills jag har körkortet i handen ;D

pusspusspusspuss / mirris

RSS 2.0