dans

hemma från skolan!

efter skolan gick jag och angelina igenom lite om vår idrottslektion vi ska ha på tisdag, vi ska komma på en liten kort koreografi (streetdance och breakdance) som vi ska lära våra klasskompisar är det tänkt. för er som kan danstermer så ska vi lära dom någon enkel six-step och babyfreeze och sånt ;p vi kom inte fram till så mycket. men det var sjukt kul att snacka lite med henne igen , var ju ett tag sen.

nu blir det att byta om till träningen , träna sönder sig , och sen hem och duscha och packa inför imorgon :D taggatagga! :)

min pojkvän ska på djurgårdsmatch i sthlm ikväll och supa och slåss, hihi ;) skojar :) men jag förstår mig inte på det där med att kolla på fotboll asså , utom om det är sverige mot något typ :p

och vafaaan är HC liksom?! låter som WC och ser även ut som en jävla WC! haha! väx upp förfään grabbar och flickor!

jaja..


väldigt vacker bild på miranda och fina angelina från i somras, bruna och heta! haha angelina är iaf fin! på någon fest har jag för mig.. bjuder vi på.

puss / miranda

update

sitter i skolan och fixar klart rester, måste ju få godkänt i några ämnen iaf liksom! :)

halkbanan igår var skitkul! fick drifta, volta, krocka, sladda. det var faktiskt as-kul :) kom hem typ 19 och var trött och hungrig som fan , därför pallade jag inte logga in och uppdatera bloggen, åt och somnade typ direkt sen :p

skulle haft körlektion idag , men nej , han var sjuk.. så det blev inget, trist! så ikväll blir det träning , sen dusch och sen testa kläder som jag ska ha imorgon på valborg ;D

planer för valborg;
- vakna tidigt
- fixa sig
- packa ihop allt jag behöver för dagen och kvällen och natten
- åka till pojkvännen
- sen blir det typ frukost/lunch och mys på hans balkong (som har utsikt över fyrisån)
- hum c
- typ hem till pojken och byta kläder och skor inför kvällen
- grillning och sånt

så nu ska jag ha en presentation inför klassen om min praktik. lägger upp en bild sen på mina valborgs-outfits :)

puss / miranda

idag, imorgon, vem bryr sig?

tja! blev tydligen ingen smugglarjakt idag , blev orientering istället , och jag sprang vilse i stadsskogen och hamnade utanför kartan! arg jag blev! jag som låg jättebra till! jaja , lite extra motion är väl aldrig fel? ;p hahah!

sen drog vi till boländerna på fotolektionen och fotade "ruckel".. inte för att jag kallar det där för ruckel , men jaja.. vi skulle få ihop minst 30 bilder att använda i ett bildspel till en låt , men jag fick typ ihop 10 kanske.. om jag har tur.. :p jaja! det betyder bara att man får se mina vackra bilder en längre tid i mitt bildspel! ;)

efter skolan åkte jag iväg med mamma och tog en spruta på något ställe, sen till biltvätten. ;p intressesmurfarna hoppar nu va ? ;D

haha , men jaja , imorgon blir det att köra halkbanan då! haha är fan nervös! men har hört att det ska vara kul , så jag får lita på det! ;)

juste , min bror är den mest korkade människan jag vet! fattar ju fan inte ett skit! så piss off jävla sepebarn! YFF!


gammalt

pussilipuss / miranda

solen i mitt hjärta

underbart väder idag! love it! , blir så jävla lycklig!

imorgon är det någon slags "smugglarjakt" i stadsskogen med skolan. det skulle kunna bli riktigt kul , ifall alla satsar :). man är typ två lag (USA och canada), och det går ut på att ta sig till det andra landet och hitta guld och sen smuggla över det över en gräns. när man väl är tillbaka i sitt land så ska man till en gubbe som vill köpa guldet för dollar. sen tar man sig tillbaka till sitt läger typ. så finns det gränsvakter och sånt också. det är vad jag har uppfattat om leken.. om jag inte fattat helt fel! haha! ;)

igår på dansen fick vi reda på våra positioner och hur vi ska in och ut från scenen och allt , shit vad rörigt asså! haha! tur att det är några veckor kvar att öva innan uppträdandet på stadsteatern! :)

snart iväg till jobbet! :)


(HAHA, LÄGG MÄRKE TILL VURPAN! ;D) , miranda <3 solen

puss / miranda

färdig

så , nu är min sjukt snygga design färdig!

det är den otroligt duktiga jonas alexandersson som skapat den! tack så sjukt mycket för det! hade aldrig klarat det lika bra utan dig! :) här är hans blogg, gå in och kika! ; http://jonasalexandersson.blogspot.com/  :)

se och njut av min nya design nu! ;)

puss / miranda

helg

igår ;
roligaste lanet jag vart på någonsin! haha iofs har jag inte vart på något annat , haha men det var stört kul asså! pingis och massa andra lekar , och bara mingel , riktigt nice! inget spelande på ska det vara på lanet för miranda inte! ;D

idag ;

för er som inte såg mig idag ;)

vaknade halv nio, efter kanske tre timmars sömn. skyndade mig på med träningskläderna och drog på utbildning i tiundaskolan i två timmar. sen hem och byta om, sen ner på stan och plåta http://diabetesmannen.blogg.se , det blev ett par riktigt bra bilder faktiskt! både han och jag var duktiga tycker jag :) , lägger upp någon sen när dom är redigerade och så. sen kollade jag en sväng på skor. sen blev det att åka hem och sova vidare ;p

planerna för ikväll ser ut så att jag ska träffa min älskling och jocke, sanna, ahmet, henna, khaleb. vi ska antagligen spela biljard. men vi får se hur det blir :) ,
blir nog att dra till lanet ikväll med ändå...


i väntan på bussen till stan , fan vad ljust hår jag fått! nästan blondinvarning!

puss / miranda


grr

STR "Spara liv, kör som en kärring!"
det var det jag fick ut av min risketta! , yeah! diskriminerande? svar ja!

fick pengar idag! åååh , bidrag <3! det var faaan på tiden! :D

pingisturnering ikväll då! var med och möt mig om ni törs! ;D jag är sjuukt bra asså , helt stört!

som jag skrev igår så har jag en plåtning imorgon på stan. jag ska alltså plåta http://diabetesmannen.blogg.se , kommer nog bli kul! :) lägger nog ut någon bild från plåtningen här sen också när dom är redigerade och så. så ni får lite smakprov ;)


jag och min älskling , :) <3

puss / miranda


planering

händer imorgon då? ; 
- riskettan
- pingis i skolan hela natten

lördag blir det; 
- utbildning
- plåtning
- gaddning

fullbokat dvs!


yeaah!

Följ min blogg med bloglovin

puss / miranda


negativiteter

jag är allergisk mot snö , så jag stannar hemma från skolan idag.. ASSÅ! det bara väller ner snö och mer snö utanför fönstret just nu.. och det ligger kvar på marken också! jävla skit!!!

dagens diss ;

 
"haremsbyxor" , vem faaan har skapat dom? det måste fan vara en av dom största modeflopparna som gjorts i historien efter moonbootsen! shit alltså! man ser ju fan ut som en bebis med en gigantisk blöja och minimala ben i dom! hur kan man ha på sig något sånt?! I don't get it...

så , alltså , diss på snö och haremsbyxor idag!

puss / miranda

ny design!

såg nu att nya designen har kommit upp! :D , blir lite ändringar tror jag , men , fint va ? det är ju ni som ska orka se den varje dag liksom , så det är ju rätt viktigt att ni gillar den också , sååå ,

VAD TYCKER NI?! ;D

rubrik

debatt idag i skolan med massa partiers ungdomsförbund.. sd är verkligen ute och cyklar asså! tänker inte kommentera det mer än så..

fan vilken hicka jag fick nu precis , haha , fetingjobbigt ju! (appropå blåbärssoppa)

jaja , sen övningskörde jag , gick underbart bra som vanligt :) riskettan på fredag och risktvåan om en vecka , sen är det bara jalla till teoriprovet ;p haha!

sen tog jag bussen till fyrishov och tränade på mina bågskytteskills ;) var skitkul! så jävla länge sen! vann vår lilla tävling vi hade också , nice comeback va? ;)

vid middan så diskuterade jag politik och sånt med min styvfar , han har verkligen egna åsikter den mannen alltså.. suck! blir så arg! det var tydligen mycket bättre i australien än i sverige , men flytta dit då!.. haha!

snackade nyss med min far på facebook som befinner sig i paris med min yngsta lillebror. dom har sett eiffeltornet idag och imorgon ska som till disney world! så häftigt! dom har åkt tåg dit, riktigt häftig grej alltså! :)

i helgen är det lan i skolan , från fredag till söndag , massa folk och sånt , kanske ska kika förbi och kolla läget där på fredagen om jag orkar efter nationella provet och riskettan.. alla får komma , så bara att komma förbi johnbauergymnasiet om ni är sugna ;)


haha , kommer inte på vad jag ska ladda upp för bilder, så här är jag på gotland, oljar fönsterkarmarna ;p

puss / miranda

sprucket

mina jävla byxor sprack upp helt idag! :( dom var lite sönder , och idag när jag spelade fotboll drog jag upp benet för högt och hålet blev gigantiskt!.. ÅH! jävla dyra jeans och gå sönder då! trodde märkesjeans skulle ha bra kvalité ?.. YFF!

har fått en tid nu för min tatuering! på lördagkväll! ;D niiiice! haha är fetingnervös asså! :p ,

imorgon är planerna att jag ska gå i skolan till 11.30 , sen övningsköra , och sen skjuta lite båge :) mys!

lägger upp lite old pics , haha underhållande ju! , men det verkar inte gå att ladda upp den andra jag tänkte ladda upp? hmm! försöker lite till..


sommaren 08 , solbränt! :p


magaluf sommaren 08 , haha! kortkortkort skareva! ;) jag till vänster...

puss / miranda

update

dålig jag har blivit på uppdateringen här då! :) försöker fortfarande få en tid för min tatuering , men det går inte så bra alltså.. :p haha! kanske inte är meningen att jag ska göra den ? joohorå! ska försöka få någon tid nu i helgen hade jag tänkt , har ju trots allt en femhundring som jag hittade i min plånbok som jag måste göra av med , haha! ;)


<3333

puss / miranda

5 månader

igår den 17de april har jag och min älskade pojkvän vart tillsammans i 5 månader! grattis på oss! :)

i fredags var jag med nathalie och drack och kollade film , sen gick vi till stan, sen åkte vi cykeltaxi med carl hem till henne igen , var väl hemma 4 typ. tuttar , det tuttar upptaget! <3 måste göras om! hade sjukt kul!

åh , 5 månaders kärlek! det är riktigt länge ju! värt att firas! om en månad blir det ett halvår! :D vi firade genom att gå på stan , och sen lärde jag honom att måla naglar , så nu har jag mina naglar jättefina , rosa och med smycken , lägger upp en bild på det också! :)


mirandas hunk till pojkvän! grr! <3 jag älskar dig

hittade ett par vita tygskor som jag blev kär i , sen hittade jag ett par rosa också , vill ha båda! :(

inte så bra bild , men det är rosa fransk manikyr med runda glitterstenar på alla fingrar och en blomma på tummen , bra jobb för att vara nybörjare tyckte jag att han gjorde! :) <3

puss / miranda

arslad

som vissa säkert har sett på facebook idag så har jag blivit arslad (eller vad det heter) , dom flesta killarna som gjorde det var ju dumma i huvudet och tog i för kung och fosterland , några var lite snällare.. innan dom började filma hade jag redan fått tre hårda skott i knävecken , så hade redan fett ont. såå , enjoy!..


miranda blir arslad

aj / miranda

bloggdesign

juste , en ny bloggdesign är på g , massa rosa! ;) men mer om det avslöjar jag inte! ;) den som lever får se! ;)

<3 / miranda

update

yff! trampolinträning 18-20 , sen kl 21 till nu gick jag ut på en powerwalk/intervall/joggingrunda med hunden. längtar som fan tills jag blir frisk ordentligt så jag kan dra ut och jogga på riktigt, fyfan vad skönt det är nu i exakt den här temperaturen att springa , så friskt och underbart!

juste , spelade arslet idag på lunchrasten med några grabbar , haha! fattade ingenting! men jag arslade en kille iaf , men träffa bara vänsterskinkan.. men det var iaf mer än dom flesta andra träffade! alla missade ju typ bara! kanske med flit , inte vet jag ;)

var typ en powerpoint-dag för mig idag , gjorde en powerpoint på förmiddagen om spice girls (haha) och en på eftermiddagen om min praktik. så nu är jag i stort sätt proffs på powerpoint nu , haha! ;)

ska ta en runda på stan imorgon med pojkvännen och köpa solbrillor (behövs ju nu!), bh och bikini. :) sen ska vi kanske upp till hans pappa på en fika , myyys!


titta på tåg är det enda man kan sysselsätta sig med på landet , haha

puss / miranda

skola

blev mys på uteservering igår på stan. hann kika lite i affärer också, och övningskörde. och sen glass på donken och sen hem till pojkvännen och sova. gick upp 06.20 idag för att hinna till skolan , ändå hann jag inte! :o

jaja lunch nu..
skola
dålig bildkvalité jag vet , menmen , togs idag

puss / miranda

what's somebody like you doin in a place like this?


gör mig iordning till den här låten , bara jag som diggar den ? ;p

puss / miranda

shorts

 
 
 
 
jag vet , bilderna blev inte så bra kvalité och så , menmen , dom är beige, inte gula ;p
tryck på dom om ni vill se större format
sååå , vad tycker ni? :)

puss / miranda


dark

dating in the dark nu , ett program som jag absolut inte skulle tacka nej att vara med i , ifall jag hade vart singel då såklart! :)
en dag kanske ni ser mig där ;) grr

puss / miranda

våren

kortfilmsfestivalen var sådär.. "änglarna" var sjukt bra , men resten sög, haha! :p blev smörgåstårta, och sen massa onyttigheter, men dom rör ju inte jag! eller ?

sen skulle jag tillbaka till skolan och ha fotolektion , när jag stod och väntade på bussen så ringde pappa och tyckte jag skulle skolka och åka med honom till wik och gå en promenad. och när ens pappa ber än att skolka är det klart man inte tackar nej! , han borde ju veta bäst, visst? ;) så då gick jag in och hämtade teo , så åkte jag , pappa , teo och daddy till wik i hans nya fina bmw! jättemysig promenad i det underbara vädret! sen letade vi efter glass , som vi till slut hittade på mammas meze , skitgod!

älska våren!

vår!
vår betyder snart sommar , hylla våren!

glass i solen med världens bästa pappa

ska lägga in en bild på mina nya shorts ikväll också , så håll utkik! ;)

puss / miranda

rösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp Miranda att vinna, rösta på hennes bikini här!

godnatt!

PUSSSS / miranda


valborg!

valborg snart! vilka ska fira i uppsala? :)

hoppas valborg blir lite mer lyckat i år än förra året! haha! förra valborg jobbade jag till fem , sen träffade jag några kompisar , sen var det bara bråk bråk bråk hela kvällen , till slut pallade jag inte mer och drog hem och sov! :p haha!

valborg 2010 kan bara bli bättre! tagga! :D

eyes 
eyes2eyes3
dagens fråga; vilken färg har mina ögon egentligen? är dom gråa, blåa, gröna?

puss / miranda

en sanning om miranda

hemma från skolan idag.. men imorgon ska jag se till att gå , även om jag är sjuk! kortfilmsfestival imorgon på filmstaden tydligen kollade jag precis upp! :o haha! alla mediaelever i vår skola plus i några andra städer som jag inte minns nu har gruppvis gjort kortfilmer, som vi nu ska ha premiär för på filmstaden här i uppsala, vi har det varje år, för mig blir det andra året nu. det är riktigt kul faktiskt! förra gången jag var med så vann ju faktiskt vår film pris för "bästa film bland ettorna" och även "bästa film"! :) i år blir det inte lika bra , men det kommer bli skitkul iaf :D ! det vill man ju inte missa , så det blir VERKLIGEN att gå dit imorgon! man brukar vara finklädd också , så det blir ju ett dilemma.. haha vad man ska ha på sig?.. :p jaja!

vårt kända bidrag i kortfilmsfestivalen i ettan;

såg ni mig? ;)

en sanning om miranda; förra terminen gick jag på bågskytte! haha, kanske kommer som en chock , men sanningen är att jag älskade det! och jag saknar det verkligen nu!.. var faktiskt ganska duktig om jag får säga det själv :p , och idag har jag mailat till kansliet och frågat om det finns plats för mig nu igen :) haha blir så jävla glad när jag tänker på hela grejen med bågen och pilarna och tavlan och allt! :) så snart ser ni mig kanske i OS på prispallen ;) haha eller finns bågskytte med i OS? :s ifall det inte är en OS-gren så ska det iaf bli det nu när jag ska börja igen! jag ska ta bågskytte till OS! :D

nu blir det att käka middag och sen iväg och jobba som trampolintränare :)

puss / miranda

vad jag har gjort

i fredags blev det ingen shopping ändå , mådde inte tillräckligt bra. men tog mig istället en dusch och klädde på mig. sen kom pojkvännen med sitt ps3 och GTA , så vi körde det i en timme, han tyckte jag skulle skjuta någon mitt på stan, som inte hade gjort mig något, men det tyckte jag var lite onödigt.. men till slut övertalade han mig.. :( förlåt mig tjockisen som jag sköt! sen körde jag lite bil också, lite hummer och porsche.

sen började talang , och mamma ville se , så vi tittade på det vi med , dom flesta bara skämde ut sig tyckte vi.. inga speciella talanger precis , men bert skämde mest ut sig av alla , haha jävla grinolle!... aja , sen titta vi på solsidan, sen batman begins, sen somna vi i en obäddad säng med kläderna på..

lördagen vaknade jag tidigt som vanligt tidigt.. la mig i soffan och glodde på tv, klockan 1 väckte jag baby , klockan fyra började vi klä på oss och sen runt fem drog vi ner på stan och åt jättegod sallad på ett jättemysigt café , unico tror jag det heter.. sen drog vi hem till honom och jag "tatuerade" honom med en penna för att han ville se hur en grej skulle se ut. sen tog han på sig sina röda skor och skickade hem mig för att han skulle på dejt på bio. min buss stannar inte precis vid mig , så jag måste gå en bit för att komma hem, det var kallt och sen la jag märke till att det var helt jävla knäpptyst! aldrig någonsin hört att det vart så tyst där jag bor innan! helt galet! jag undrade vad fan som hade hänt med alla? hade alla dött eller?.. jaja.

direkt när jag kom hem skulle jag byta om till myskläder, men när jag böjde mig framåt för att dra av mina jeans så kände jag att det började rinna igen... näsblodet kom tillbaka.. var bara glad att det inte hände ute på stan eller något!.. när det hade börjat avtagit satte jag mig i soffan och kollade på djävulen bär prada , somnade i soffan och sov där hela natten.

juste , blev inget med nathalie igår.. kände att jag inte borde dricka när jag mådde sådär, och inte borde vara ute såmycket heller.. trist ju! hade sett fram emot det där! hoppas vi får ett nytt tillfälle snart att ta igen det!

idag hoppas jag att jag kan komma iväg och göra mina ärenden på stan , sen måste jag till dansen, kan inte missa mer än jag gjort. men tror jag kanske får hoppa över att dansa , får nog nöja mig med att titta på idag.. måste ju redigera klart alla bilder från praktiken idag också! fan.. aja , det är dagens planer.


den här låten är den vi dansar till just nu på dansen ;)

kolla vad mycket text det blir om man ska skriva allt man gör hela tiden.. och vem är intresserad liksom? jag skulle inte vara det iaf!.. så det kommer inte bli ofta jag skriver så här långa och ointressanta texter kan jag lova er , så njut! ;) haha!

piercing
miranda , där kan ni skymta min piercing också! :)

puss / miranda

längtan

inte så mycket att skriva om , därav den dåliga uppdateringen , fortfarande hög feber, jag saknar min pojkvän som jag inte träffat på en vecka.. jag är skabbig.. jag blödde näsblod idag.. jag höll på att svimma idag.. osv , osv..

imorgon ska jag försöka orka fixa mig och gå ner på stan och göra lite ärenden, hoppas jag klarar det! då kan jag träffa pojken också isåfall :)

idag (fredag) är inte vilken dag som helst, nathalie bli stoor flicka! grattis gumman! <3

lyssnaängen
jag på lyssnaängen i somras , myys! vill ha sommar nu! sakna stället och sakna sällskapet!

puss / miranda

extensions?

verkar bara bli värre med sjukdomen.. skitont i halsen idag och febern tickar uppåt.. suck! inte sovit bra på två nätter nu , vill bara bli bra igen!.. inte ens alvedon hjälper mot mitt halsont nu!..

jaja , slut med negativiteter nu! :) jag funderar på att skaffa extensions (clips) igen. men bara att använda typ när man ska ut och sånt. och det ska liksom inte vara en meter längre än mitt riktiga hår som alla fortisar har, utan typ lika långt , kanske några centimeter längre , vill bara att det ska se lite tjockare ut i topparna och så :) vad tycker ni om den idén, tycker ni jag ska skaffa extensions ?

hår
ja , ni ser vad jag menar! ser ju helt slitet ut...

puss / miranda

miranda röstlös

shit vad mina besökare ökade igår då! haha! fan vad det säger allt om alla skvallerfixerade människor!

är så sjuk att jag inte har någon röst idag.. SKIT! varför ska man bli sjuk när man har lov för?.. faber också.. usch! skulle ha träffat pojkvännen idag , men det blev ju självklart inget med det då, men snackade lite med honom i telefon nyss, han diggade inte min röst , han sa att jag lät som en 80åring , - tack älskling , precis vad jag ville höra!

ska som sagt gadda mig, ska höra med tatueraren ifall han kanske har tid i veckan , ifall jag blir frisk någon gång dvs.. kommer bli sjuukt snyggt! vill ni veta vad och vart får ni visa intresse och fråga!

på gotland
bild från gotland när jag , pojkvännen , mamma och hunden var där på sportlovet

puss / miranda

sick

hemma från vischan , skönt :) äntligen lite förorenad luft att andas igen <3 :) mår dock inge bra.. vettefan vad det är för fel, men det känns som jag är sjuk och har feber iaf, men har inte ont någonstans.

svenska hollywoodfruar på tv och massa massa juice står på menyn nu.

så idag blir nog inte så mycket gjort iaf, ligga och glo på tv, försöka börja må bättre, spela bingo lotto med mamma också, som köpte två dubbellotter till och med! :o så det blir till att vinna nu! :) sen när jag vunnit två bilar får mamma och pappa bråka om vem som får den andra , haha! ;)

ska bara hälsa till min älskade pappa som jag har förstått läser min blogg! jättekul! :) hej pappa!

lovade ju att lägga upp några bilder från gårdagens fotografering också, min lillebror ville prova fota lite också, så efter några om och men lånade jag ut min älskade kamera till honom ett litet tag , och bilderna blev väl sådär ;) här får ni lite smakprov , och ja , här bjuder man på sig själv! ;)

copyright miranda
min "lilla"lillebror ;)

mongo
miranda en helt vanlig lördag på lodisbänken i alsike

vischaan

tjaaah! , gaah sitter på min lillelillebrors dator med det sepigaste tangentbordet någonsin! det här är tredje försöket jag gör att skriva det här inlägget, har försökt göra ett utropstecken två gånger och tryckt på någon jävla "G5"-knapp iställer för shift och då försvinner hela min text?!?! aja , om jag inte lyckas den här gången skiter jag i det ;)

gick upp tidigt för att dra till farmor och farfar på påsklunch , det var mysigt som vanligt :) dom är så gulliga så :)kul att träffa pappa, bror, syster, pappas fru och lilla vovven också! :)

sen kom mamma och hämta mig och vi åkte hit till vishan där min bror och hans pappa bor. nu har vi käkat påskmiddag och jag och bruur har vart ute och fotat litegranna , tänkte lägga upp lite bilder här, men min kamera dog, så det funkar inte tyvärr, får lägga upp dom senare. ska sova här , så är inte hundra på om det blir något mer inlägg ikväll.

tungpiercing
roooosa piercing <3

puss / miranda

dagen efter

bloggar från pojkvännen. var tvungen att gå upp tidigt för att jag ska åka hem tidigt och sen ska mamma och jag åka och köpa massa massa godis för 29kr/kg. vet inte varför mamma inte klarar det själv, iofs, hon har ju dålig godissmak men.. älsklingen ligger här brevid mig och sover som en stock, haha han är så sjukt söt!

igår kom jag hem från praktiken vid halv fem typ, sen åt jag , klockan sex drog jag på träningen, som var stenhård! blev helt genomblöt av svett! träningen slutade åtta. sen hem och dusha och fixa mig, sen utgång! ;) så det blev tajt som fan.

birger jarl då, det var nice! asså bj sviker aldrig ens förväntningar, de håller alltid måttet! till skillnad från t.ex kalas... haha jag hatar kalas! men ja, det var mysigt som fan! träffade hur många som helst. synd bara att min tå blev söndertrampad, kom hem med en nerblodad tå, haha! så sjukt skönt att min pojkvän bor mitt i stan, så man slipper ta en proppad buss hem liksom :) blev en dominoeffekt på dansgolvet och självklart ett litet bråk efter det, suck! blir så trött på alla som ska hålla på och slåss på dansgolven! självklart blev m och s drabbade då dom blev nerputtade av dom som slogs.. jag försökte hålla upp dom så gott som möjligt men det funkade inte. sen upptäckte jag att mitt skärp var borta! blev inte glad, det var ju inte gratis! så vi började leta överallt på golvet , till slut hittade vi det, någon hade lagt upp det på ett bord! tur att det finns sånna snälla ärliga personer, annars hade världen sett förjävlig ut! så tack till dig som räddade mitt skärp! ;)

tack alla för igår, 120kr var det värt! :) ! <3

vem kysser hon?
dagens stora fråga, vem kysser hon?

puss / miranda

påsklov

hemma från sista dagen på praktiken nu, skönt att få påsklov! jag kommer tänka på alla er arbetare som måste arbeta medan vi skolbarn har lov, noooooot! haha!

snackade med nathalie igår och vi ska troligen hitta på något nästa lördag, det var fan på tiden! :) skulle vara skitkul!

kan fan inte bestämma mig vilken font jag vill ha på min tatuering, vet ni någon snygg?

BJ ikväll! (och nej "e" och "r" på praktiken, inte det ni tänker på!) vilka ska dit?! vi ses i dimman! ;)

miranda
den bjuder vi på

PUSS / miranda


påsk

glad påsk , typ..

jag förstår verkligen inte vad det är med alla och påsken? asså svenska tradtioner...

julen, vad äter man då liksom? - skinka, sill, janssons, lax, ägg, godis, julmust.
påsken då? - skinka, sill, janssons, lax, ägg, godis, påskmust.
men midsommar då? - sill, lax, ägg. skulle inte förvåna mig om det kommer midsommarmust snart..

vi som inte gillar sill, lax, janssons, skinka osv då? nej vi får käka oss mätta på godis och kakor under alla högtider. GOTT?!

gilllar verkligen inte påsken asså. vill gärna hoppa över den. vill inte ha något jävla godis! usch! påsk-strejk!

jag blir förresten totalmobbad och utfryst av två killar på min praktik. hatar dom! men jag ska ge igen, den som skrattar sist skrattar bäst, eller hur är det man säger? :)

ledsen påsk på er alla!

påskägg
påskägg som jag målade förra året i vårt hus på gotland, smexig!

puss / miranda

RSS 2.0