piercings <3

fyfan , fortfarande sjuk , inte nice alls. därför har jag inte så mycket att skriva om, det händer inte så mycket eftersom jag inte kan röra mig ur sängen typ.. :p

igår bestämde jag mig , ska pierca mig för andra gången! är SÅ exited! :) men shit vad ont det kommer göra! jaja , man får tänka på hur snyggt det blir efteråt så känns det bättre :)

grisslehamn i helgen då! nice! hoppas bara jag blir friskare så jag kan åka! :) ska bli så kul att träffa allt folk igen ju! länge sen ju! eller träffade ju amanda för någon vecka sen , men resten var as länge sen jag träffade så det ska bli kul.

fan , precis nu kom jag på att bilden jag tänkte lägga in ligger inte på den här datorn , får gå till den och lägga in den därifrån, så den kommer upp snart.

saknar jackan!
bild som jag tog efter jobbet på valborg i år ,
jag saknar min jacka (som jag har på bilden), som jag tappade bort på annas 18års-fest :(


puss

bota mig ?

tja!
sjukling idag och hemma från skolan. sjuk... kan det bero på att jag var uppe till typ två igår och skrev med en n på msn om lite skojiga saker? , eller kan det möjligtvis bero på att det är pissigt väder ute ? ja inte vet jag, men började känna mig sjuk igår efter skolan , och eftersom dom har satt upp massa lappar över hela skolan med texten "om du är sjuk, STANNA HEMMA!" så följde jag det rådet och stannade hemma. ringde och sjukanmälde mig själv för första gången i hela mitt liv idag , nice att vara myndig ju! ;)

så ingen stan blir det idag heller då.. skulle ju egentligen behöva lösa ut min lilla check med mina skattepengar :)
juste, igår, innan linas kvällsbok började tog jag min underbara lilla rosa skateboard till ica väst och hämtade ut mitt nya bankkort visa, fett stiligt är det! :)

jaja , nu ska jag fixa te och slå på en film och mysa mig frisk! :)
sen ska jag nog sy lite på gamla kläder :)

en riktig fiskare, eller?

en bild från vackra västergarn på gotland, haha, sexiga kläder , jag vet!
storfiskarn ju ;)


puss

fruktsallad med teoälsk

sitter här med en skål med en otrolig god fruktsallad och glor på linas kvällsbok på tv med min vovvsing, MYS!
känner dock att jag börjar bli lite förkyld, fan för dig som smittat mig asså! pallar inte bli sjuk.. får hoppas fruktsalladen hindrar sjukdomen från att sprida sig då ;D

mirandas älsk
mig och älsklingsteo


pusspåer!

skuultråk

tja , sitter i skolan , ingen aning om varför eftersom jag har slutat , men mentorn vill ha kvar mig för att snacka så vad har man för val ?

fick sluta tidigare på jobbet igår , fett skönt , så jag kom hem till kvart över nio och mös med min lilla teo (vovven) som mår mycket bättre nu , vet inte om jag skrev det förut , men han var ju dålig , han kunde inte resa sig upp, hans bakben var typ helt förlamade , det var så synd om honom min lilla älskling! jaja , skönt att han är bättre nu iaf! :)

imorgon slutar jag också direkt innan lunch , nice! :) kanske drar en vända på stan då eller något , får se vad som händer liksom :) imorgon ska jag snacka med studievägledaren om mitt skolbyte och så , får se ifall jag kan komma härifrån på något sätt :) haha hatar den här skoldatorn , den är SÅ ful! appropå ingenting liksom! ;) jaja , återkommer senare ;)

mihi
en bild från skolan igår

PUSS

sexy motherfucker

"Det lättaste sättet att undvika sin fiende är att se den rätt in i ögonen"

redroom igårkväll då, blev fett besviken på banden man fick.. haha dom syntes ju inte ens! ett minus till redroom där. jaja , det som va kul va ju att massa som man kände va där. träffade på e, a, m, a, c  , har inte träffat någon av dom på ett tag så det var kul :)

skola imorgon då , har läxa över helgen också... hur fan lyckas man få en läxa på fredag eftermiddag till måndagmorgon på en läxfri skola?.. bara jag som fick läxan också , det kallas att vara omtyckt av läraren det!
och nya klassen.. är ju som den är.. haha hur ska man lyckas komma in i en klass som redan har gått ett år ihop? äsch , det kommer väl med tiden. blir väl till slut att jag flyttar ändå.

jobb imorgon efter skolan också, 5 timmars pass.. hur ska man orka ?..  fyfan, har ju inte jobbat på typ två månader , och längtar inte tillbaka till jobbet om man säger så.

jaja.. ska välja ut kläder till skolan imorgon nu :)

miranda
bjuder på en gammal bild på mig, innan luggen och hårfärgningen , ett år sen tror jag

ciao

Traffic light night på redroom ikväll

det blir lite flashbacks tillbaka till magaluf -08 ikväll då när det är traffic light night på redroom i uppsala. så jag och min pärla ska dit och va gröna brudar då ikväll. vi ses där ;)

så.. en tredje blogg alltså , haha det går bra nu.. :p
moamiranda.blogspot.com - första bloggen , två år sen nu då tror jag
moamiranda.devote.se - andra bloggen , ett år sen
moamirandas.blogg.se - nuvarande

känns som jag tror det ska hålla längre om jag byter bloggsida lite då och då eller? haha

marz, anta och jag på magaluf -08
bild från magaluf förra året , i like


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0