jag är en prinsessa

lång tid har gått , mycket har hänt. men inte mycket av det som jag kommer skriva om här ;)
john bauergymnasiet.. ja vad ska man säga? inte mitt val alls att börja där igen, hade inget val. förlorade en vän genom att börja där också, så tro verkligen inte att jag vill gå där.. fyfan. och blir så jävla trött på alla dryga rövslickare som inte kan hålla sig undan. och inte vågar säga ett knyst när man är i närheten, bara jävla viskningar.

shit vad jag hatar svenskar(ta inte illa upp).. det enda folk gör är att glo.. är det något så kan man väl fan säga det till personen istället för att hålla på och glo bara? annars kan det ju bli massa missförstånd liksom. t.ex, om någon glor som fan på mig , så till slut lackar jag ur och säger typ; "vafan är det som är fel?" , så svarar den typ ; "men jag har bara tittat på dig för att jag tycker du ser bra ut.." eller något.. utomlands är det mer rakt på sak och ärligt, inte massa jävla bullshit.. skönt att flytta utomlands sen :)

har slutat prata och umgås med en vän som nog stod närmare mig än någon någonsin gjort.. känns bra , men ändå verkligen inte. tror ändå att det är bäst för mig såhär, varesig jag vill eller inte. vem vet , senare kanske vi kan bli lagom mycket vänner. men tror aldrig jag vill gå tillbaka till som det var. mådde inte bra.
så , har förlorat två nära vänner på sistonde, inte kul alls.. (inte förlorat som i att dom har gått bort ,utan förlorat som vänner)

sen måste jag bara skriva att jag skriver verkligen inte det här för att jag tror att folk ska bry sig , jag skriver det för min egen skull.. så klaga inte på vad jag skriver , jag skriver bara det jag får upp i huvudet och behöver få ur mig.

piercar tungan nästa vecka har jag bestämt nu! :) grr ;)

nu blev det för långt :) uppdaterar nog snart igen.

i skolan

bara för att jag är snyggast i uppsala

puss / miranda


RSS 2.0