helgen

FREDAG,
i fredags hade vi medieproduktion där vi håller på att göra en dokumentärfilm. vi gör om discocrew, och vi åkte ut till morgongåva för att filma en bror till två medlemmar i discocrew som känner sig ensam och utanför för att han inte får vara med i gruppen.. ;) skitkul. han improviserade även ihop en låt som han spelade för oss, det var nice!
efter det så åkte vi in till uppsala igen , gruppen åkte till skolan och jag drog ner på stan och storshoppade och lite sånt :) bokade även tid för piercing, på fredag smäller det! nervös som fan!.. :/

jaja, sen drog jag hem och åt och fixade mig. sen drog jag ner på stan och träffade en söt sak och vi drog på bio. sommaren med göran! FETT SKÖN :D haha! :) vi hade även med oss lite öl och cider in i biosalongen så vi förfestade lite där, haha! ;)

sen så drog vi hem till bäckis (?) och förfestade klart :) blev lite bugg och massage där med , fett hett ;) haha
efter det drog vi ner på krogen, redroom och drack och spelade lite och hade kul typ. träffade rätt många sköningar där med ! :) sen taxi hemåt för att sova :)

LÖRDAG
på lördagen vaknade jag typ halv två, låg i sängen till typ 4, sen börjades det förfesta igen :p haha! sen ner på stan, disco-bowla med anna, ryssen, wille (jag var bäst!) , sen ner på redroom och chilla, sen buss hem och käka och sen sova :)

SÖNDAG
vaknade 10 , haha otippat! drog hem, sov lite, fixade mig, drog till träningen , tränade, kom hem, åt, glodde på tv, sov.

det var min helg lite sådär kortfattat ;) haha! :)

sommar09
bara lite för cool

puss / miranda


kallt

det luktade vinter och kyla när jag gick ut för att gå till skolan imorse.. fan vad snabbt det har gått, det var ju nyss sommar och så varmt att man bara behövde linne och shorts på sig. nu frös jag , även fast jag hade tröja, skinnjacka , halsduk, jeans.. ja fyfan... när jag andades så kom det vit rök ur min mun.. inget bra tecken.. kan inte låta bli att tänka på och tycka synd om min (fd?) vän som sover i sin bil i kylan... hoppas han har skaffat sig någon bättre sovplats fan..

sitter i skolan.. engelska , haha jag suger!

har inga bilder på den här datorn , så får bli någon randombild :)

puss / miranda

RSS 2.0